MORE™ Anti-Etch™ beschermende coating

Nieuw in Nederland!

MORE™ Anti-Etch™ beschermende coating voor marmer, travertin en kalksteen

De MORE™ AntiEtch™ coating voor marmer en andere natuurstenen mag alleen aangebracht worden door gecertificeerde partners. Own The Floor is hiervoor dé partner in Nederland. Eindelijk is er een manier om de marmeren oppervlaktes van bijvoorbeeld keukenbladen, werkbladen, vergadertafels, bureaus en bars optimaal beschermen tegen etsen en vlekken.

Waarom MORE™ Anti-Etch™?

 • Voorkomt etsen en vlekken in natuursteen
 • Kristalheldere afwerking
 • Geschikt voor marmer, kalksteen, onyx, travertin en beton
 • Kan aangebracht worden op gezoete (mat) en gepolijste oppervlakken
 • Duurzaam en milieuvriendelijk
 • Geeft ziektekiemen en bacteriën geen kans
 • Zal niet barsten of afrafelen
 • Eenvoudig te onderhouden en te repareren
 • Minimaliseert onderhoudskosten

Optimale bescherming tegen krassen, vlekken, etsingen, bacteriën en verkleuringen

Zuurgevoelige natuurstenen zoals marmer, kalksteen, travertin en onyx zijn gevoelig voor etsen. Wanneer natuursteen in contact komt met zure stoffen, begint het zuur aan de oppervlakte weg te vreten waardoor er doffe plekken ontstaan (etsen). Een ets is geen vlek en kunnen maar erg moeilijk verwijderd worden. De methode om etsingen te verwijderen en zijn meestal erg duur en het kost vaak veel tijd om de etsingen te verwijderen. Vandaar dat het dus verstandig is om etsen te voorkomen. Dat kan nu met MORE™ AntiEtch™!

Geschikt voor natuurstenen aanrechtbladen, kookeilanden, wastafels, meubels etc.

Een etsvlek kan ontstaan door het gebruik van alledaagse artikelen die u in uw keuken, badkamer of elders gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jus d’orange, azijn, koffie, wijn, frisdrank, tandpasta, bepaalde reinigingsmiddelen en lotions. Al dit soort middelen kunnen etsen veroorzaken op natuurstenen aanrechtbladen, kookeilanden, wastafels, meubels en meer.

MORE™ AntiEtch™ stopt etsen en vlekken die worden veroorzaakt door zure voedingsmiddelen en vloeistoffen. Deze innovatieve oplossing bestaat uit een duurzame, ultradunne coating die voorkomt dat bijtende substanties en andere zuren in contact komen met uw marmeren aanrechtblad, werkblad, tafelblad en andere natuurstenen oppervlakten. Zonder de look en feel van het natuursteen aan te tasten!

MORE™ AntiEtch™ beschermende coating

Tijd om te stoppen met tijdelijke maatregelen

Impregneermiddelen, onderzetters, placemats en tafellopers zijn effectief tegen etsen, maar zijn meestal niet wenselijk. Deze oplossingen zijn geschikt om een marmeren blad in goede staat te houden, maar bedekken ook de schoonheid en elegantie van het natuursteen. MORE™ AntiEtch™ is daarentegen zeer onopvallend en verbetert het uiterlijk van uw natuursteen.

Veel andere beschermingsmiddelen moeten regelmatig opnieuw aangebracht worden en bieden geen bescherming tegen zure stoffen. Alles zure middelen kunnen lelijke etsvlekken veroorzaken. MORE™ AntiEtch™ zorgt echter wel voor een langdurige en effectieve barrière tussen het natuurstenen oppervlakte en de zure stoffen. Deze beschermende coating voor marmer en andere natuurstenen is niet alleen in woningen zeer geschikt, maar is ook ideaal voor commerciële toepassingen, zoals in restaurants, wijnhuizen en hotels.

Bescherm uw natuurstenen oppervlakten en neem contact met ons op

Maak kennis met de specialisten van Own The Floor en laat ons gratis en vrijblijvend een demonstratie bij u op locatie verzorgen. Wij overtuigen u graag van de kwaliteit van deze bijzondere beschermende coating voor marmer, kalksteen, travertin, onyx en beton.

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden