Ceramische coating

Natuursteen, Marmer of Hardsteen beschermen?

Speciale beschermende Ceramische coating voor natuursteen marmer en hardsteen om ze vrijwel onderhoudsvrij te maken!

Last van vlekken in je natuursteen? En baal je van de gevoeligheid van marmer en hardsteen? Natuursteen, marmer en hardsteen beschermen op de perfecte manier?

Natuursteen is lastig te beschermen en je moet natuursteen regelmatig onderhouden wil je het in topconditie houden.

Dit is verleden tijd met Liquid Armour ceramische coating. Met deze coating kunnen we natuursteen levenslang beschermen tegen: vlekken, krassen en tegen het inbijten van zuur. Dus hou je natuursteen aanrechtblad, kookeiland, wastafel en je tafel in topconditie met Liquid Armour ceramische coating!

Wastafel marmer beschermen

Waarom Liquid Armour® om je natuursteen marmer en hardsteen te beschermen?

 • Nooit meer doffe plekken in natuursteen
 • Optimale bescherming tegen krassen
 • Voorkomt bacteriegroei op het oppervlak
 • Levenslange beschermgarantie
 • Gepatenteerde technologie
 • Beter dan alle andere afdichtingsmiddelen
 • Besparen op dure onderhoudskosten
 • Maakt natuursteen ongevoelig voor zuur!!

De beste bescherming tegen krassen, vlekken, etsingen, bacteriën en verkleuringen

De hoogwaardige coating beschermt marmer tegen krassen, vlekken, etsingen, bacteriën en verkleuringen. Zo biedt Liquid Armour optimale bescherming tegen zuren, zoals azijn, koffie, citroenzuur, bleekmiddel, rode en witte wijn en tandpasta etc.

Omdat de ceramische coating harder is dan de meeste natuursteen soorten zullen veel krassen voorkomen worden door de coating!

De ceramische coating accentueert de steen en voorkomt bacteriegroei op het oppervlak. Bovendien zorgt deze beschermende coating ervoor dat het natuursteen hittebestendig wordt tot wel 1200 graden Celsius!!

De Ceramische coating is puur bedoel om je natuursteen, hardsteen en marmer te beschermen

Geschikt voor natuurstenen aanrechtbladen, kookeilanden, wastafels, meubels etc.

Er wordt gebruik gemaakt van een unieke gepatenteerde technologie die jarenlang is doorontwikkeld. Daarmee zorgt dit product voor een zeer langdurige bescherming van graniet, marmer en kalksteen. Denk hierbij aan natuurstenen aanrechtbladen, kookeilanden, wastafels, meubels, tafels, salontafels etc.

De antibacteriële coating zorgt voor een hygiënische toplaag van het natuursteen. Zo hoef jij je marmer minder schoon te maken. De coating is ongeveer 0,001 mm dik en zorgt voor een onzichtbare glaslaag. Het product bieden wij in Nederland als enige aan en is geschikt voor zowel voor gezoete oppervlakken als voor gepolijste oppervlakken. Zo kunnen wij vrijwel alle natuurstenen oppervlakten in uw woning, restaurant, hotel, winkel, bedrijfspand of andere ruimte voorzien van deze beschermende coating.

Marmer aanrechtblad beschermen

Het verschil met andere impregneer, coatings, waxen, harsen, siliconen etc.

Liquid Armour® verschilt van andere “beschermmiddelen” doordat dit product niet elke 6 maanden opnieuw hoeft te worden aangebracht en wél bescherming biedt tegen zure vloeistoffen en verkleuringen. Daarbij bieden wij levenslange garantie op de coating. Uiteraard mits goed onderhouden.

Door de veel betere bescherming en het langdurige resultaat, kun je uiteindelijk veel geld besparen op het kopen en aanbrengen van andere afdichtingsmiddelen en dure schoonmaakbehandelingen.

Nu kan je echt gaan genieten van je natuursteen in plaats van continue op te moeten letten.

Bescherm uw graniet, marmer en kalksteen optimaal en neem contact met ons op

Maak kennis met de specialisten van Own The Floor en laat hen gratis en vrijblijvend een demonstratie bij u op locatie verzorgen. Zij overtuigen u graag van de uitermate hoge kwaliteit van deze bijzondere beschermende coating voor graniet, marmer en kalksteen!

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden