StoneGuard®

Nieuw in Nederland!

StoneGuard® beschermende folie voor graniet, marmer en kalksteen

De StoneGuard® beschermende folie mag alleen aangebracht worden door gecertificeerde partners. Own The Floor is hiervoor exclusieve partner in Nederland. Deze zelfklevende folie heeft een optimaal beschermend effect voor graniet, marmer en kalksteen.

Aanbrengen beschermde folie marmeren blad

Waarom StoneGuard®?

 • Nooit meer doffe plekken in natuursteen
 • Optimale bescherming tegen krassen
 • Voorkomt bacteriegroei op het oppervlak
 • 15 jaar beschermgarantie
 • Gepatenteerde technologie
 • Beter dan alle andere afdichtingsmiddelen
 • Besparen op dure reinigingen

Optimale bescherming tegen krassen, vlekken, etsingen, bacteriën en verkleuringen

De hoogwaardige folie beschermt marmer tegen krassen, vlekken, etsingen, bacteriën en verkleuringen. Zo biedt StoneGuard® optimale bescherming tegen vloeibare zuren, zoals azijn, koffie, citroenzuur, bleekmiddel, rode en witte wijn en tandpasta etc.
StoneGuard® accentueert de steen en voorkomt bacteriegroei op het oppervlak. Bovendien zorgt deze beschermende folie ervoor dat het natuursteen hittebestendig wordt tot wel 160 graden celsius.

Geschikt voor natuurstenen aanrechtbladen, kookeilanden, wastafels, meubels etc.

Er wordt gebruik gemaakt van een unieke gepatenteerde technologie die jarenlang is doorontwikkeld. Daarmee zorgt dit product voor een zeer langdurige bescherming van graniet, marmer en kalksteen. Denk hierbij aan natuurstenen aanrechtbladen, kookeilanden, wastafels, meubels, tafels, salontafels etc.

De antibacteriële coating zorgt voor een hygiënische toplaag van het natuursteen. De zelfklevende folie is ongeveer 0,13 mm dik en is eveneens verwijderbaar. Het product bieden wij in Nederland bovendien aan in twee verschillende varianten; de StoneGuard® Satin voor gezoete oppervlakken en de StoneGuard® Clear voor gepolijste oppervlakken. Zo kunnen wij vrijwel alle natuurstenen oppervlakten in uw woning, restaurant, hotel, winkel, bedrijfspand of andere ruimte voorzien van deze beschermende folie.

Beschermende folie marmer kopen

Het verschil met andere afdichtingsmiddelen

StoneGuard® verschilt van andere afdichtingsmiddelen doordat dit product niet elke 6 maanden opnieuw hoeft te worden aangebracht en wél bescherming biedt tegen zure vloeistoffen en verkleuringen. Daarbij bieden wij 15 jaar prestatiegarantie en 3 jaar garantie tegen bubbels en verkleuring.

Door de veel betere bescherming en het langdurige resultaat, kun je uiteindelijk veel geld besparen op het kopen en aanbrengen van andere afdichtingsmiddelen en dure schoonmaakbehandelingen.

Voorbeeld rode wijn op marmer voor
Voorbeeld rode wijn op marmer na

Bescherm uw graniet, marmer en kalksteen optimaal en neem contact met ons op

Maak kennis met de specialisten van Own The Floor en laat hen gratis en vrijblijvend een demonstratie bij u op locatie verzorgen. Zij overtuigen u graag van de uitermate hoge kwaliteit van deze bijzondere beschermende folie voor graniet, marmer en kalksteen!

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden