Antislip oplossingen

Anti slip oplossingen kopen bij Own The Floor

Wil jij graag een hoogwaardige antislip vloer in je pand plaatsen? Dan ben je in de webshop van Own The Floor aan het juiste adres! Wij bieden verschillende oplossingen waarmee je jouw vloer antislip kunt maken. Zo verkopen we bijvoorbeeld hoogwaardige antislip tape waarmee u uw vloer antislip kunt maken. Zo verbeter je in een handomdraai de veiligheid in je pand voor zowel je werknemers als je bezoekers. Wil je graag advies op maat over de ideale antislip vloer voor jouw pand? Neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Hoogwaardige antislip vloer

In onze webshop vind je een ruim aanbod aan oplossingen om jouw vloer antislip te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze hoogwaardige antislip tape van het onder andere het merk 3M? Door het plaatsen van anti slip tape kun je je vloer gemakkelijk antislip maken.

De antislip tape die we verkopen via de webshop is onder andere te gebruiken voor bordessen, trappen, hellingbanen, opstappen, ladders, machines en voertuigen. Het creëren van een antislip vloer met antislip tape heeft de volgende voordelen:

Antislip vloeren

  • Antislip tape kleeft op alle schone en droge oppervlakken zonder dat het gaat kreuken, scheuren of krimpen. Ook gaat de antislip tape niet bol staan en krijg je geen last van hoogteverschillen in je antislip vloer
  • De antislip tape kun je gemakkelijk zelf aanbrengen zonder deze te hoeven lijmen of verankeren
  • Je kunt antislip tape gebruiken onder zowel natte, droge als olieachtige omstandigheden
  • Op verzoek kunnen wij onze antislip tape leveren in allerlei aangepaste vormen en maten, zo creëer jij de ideale antislip vloer
  • Onze hoogwaardige antislip tape heeft een zeer lange levensduur
  • De antislip tape is gemaakt van duurzame, stevige materialen die frictie bieden in elke situatie

Bestel snel en eenvoudig een antislip vloer op maat online

Vragen? Neem contact op met Own The Floor!

Wil jij graag een antislip vloer creëren in jouw pand? De ervaren specialisten van Own The Floor helpen je hier graag bij! Ook voor advies op maat over jouw antislip vloer ben je bij ons aan het juiste adres. Via het contactformulier hier op de site kun je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, je krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Je kunt ook mailen naar: info@ownthefloor.nl of bellen naar: 071 532 6618. Een antislip vloer maak je met de hoogwaardige producten uit de webshop van Own The Floor!

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden