Antislip oplossingen

De beste anti slip oplossingen

Wil je je vloer antislip maken of heb je antislip tape nodig om dat te doen? Hoogwaardige antislip-oplossingen vind je in de webshop van Own The Floor. Bij ons kun je online altijd terecht voor het kopen van diverse oplossingen waarmee je je vloer antislip kunt maken. Zo verkopen we onder andere topkwaliteit antislip tape waarmee je vloeren antislip maakt. Antislip tape is een praktische en relatief voordelige oplossing om de veiligheid in je pand voor zowel medewerkers als bezoekers significant te verbeteren. Op deze pagina lees je meer over onze goede antislip oplossingen en/of de ideale antislip vloer voor je pand. Uiteraard kun je ook direct contact met onze specialisten opnemen voor meer informatie en/of advies over onze antislip oplossingen.

Antislip vloer trap

De juiste oplossing voor iedere toepassing

Of je nu een antislipvloer nodig hebt voor een horecazaak, magazijn, garage, kantoorruimte, wasstraat of keuken, bij Own The Floor vinden we altijd de perfecte oplossing. We begrijpen de normen en veiligheidseisen waaraan de vloer in een bepaalde branche moet voldoen, zodat we al je specifieke behoeften kunnen inwilligen. Voor ieder type vloer zijn wij in staat om de beste antislip-oplossing te realiseren voor een langdurige periode. Vertrouw op Own The Floor voor de juiste vloeroplossing, ongeacht de situatie.

Veilige antislip vloer maken

In onze webshop vind je een ruim aanbod antislip oplossingen om de vloer in je pand antislip en zo veilig mogelijk te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze hoogwaardige antislip tape van het merk 3M? Door antislip tape op de vloer te plakken, maak je een vloer eenvoudig stroef en veilig.

 • 3M™ Antislip Tape Universeel

  52,051.049,76
 • 3M™ Safety-Walk™ Anti-Sliptape Veerkrachtig Fijn 200 serie

  290,20491,35
 • 3M™ Safety-Walk™ Anti-Sliptape Veerkrachtig Middelfijn 300 serie

  259,891.585,32
 • 3M™ Safety-Walk™ Anti-Sliptape Vervormbaar 500 serie

  129,181.550,77
 • 3M™ Safety-Walk™ Universeel – bedrukbaar type 1, 688, Wit, 1220 mm x 45.7 m

  5.571,64
 • 3M™ Safety-Walk™ Anti-Slipstroken

  82,00453,00
 • 3M™ Safety-Walk™ Anti Sliptape Grof 700 serie

  289,292.632,39
 • 3M™ Safety-Walk™ Anti-Sliptape 600 serie

  144,721.350,75

Antislip tape voor buiten

Voor de veiligheid van iedereen die je pand betreedt, hebben wij diverse antislip tapes voor gebruik buiten. Zo hebben we bijvoorbeeld 3M™ Safety Walk verkrijgbaar in zelfklevende antislip strips voor gebruik op een trap, en in de vorm van antislip-tegels in uiteenlopende afmetingen. Onze antislip tapes voor buiten bieden uitstekende grip op gladde oppervlakken waar de kans op struikelen en uitglijden op de loer ligt en waar iemands veiligheid mogelijk in gevaar komt. Antislip tape voor buiten is verkrijgbaar in uiteenlopende specificaties om valrisico’s te verlagen in verschillende werkomgevingen in onder andere productie, gezondheidszorg, cateringfaciliteiten, commerciële ruimtes, transportfaciliteiten en vrijetijdsomgevingen.

3M Antislip tapes

Antislip tape voor binnen

Voor de veiligheid op gladde oppervlakken binnenshuis hebben wij in ons assortiment diverse soorten antislip tape voor toepassing binnen. Daartoe behoren onder andere de 3M™ Safety Walk zelfklevende antislip strips voor op de trap, en onze antislip tegels die in diverse formaten en afmetingen verkrijgbaar zijn.

Voordelen van het gebruik van antislip tape

De antislip tape die we verkopen in onze webshop kun je aanbrengen op onder andere bordessen, trappen, hellingbanen, opstappen, ladders, machines en voertuigen. Het creëren van een antislip vloer met antislip tape heeft de volgende voordelen:

 • De tape kleeft op alle schone en droge oppervlakken zonder te kreuken, scheuren of krimpen. Ook gaat de antislip tape niet bol staan en krijg je geen hoogteverschillen in de vloer;
 • De tape is gemakkelijk zelf aan te brengen zonder te hoeven lijmen of verankeren;
 • Antislip tape is bruikbaar onder zowel natte, droge als olieachtige omstandigheden;
 • Wij kunnen op verzoek maatwerk antislip tape leveren in aangepaste vormen en maten voor de perfecte antislip vloer onder de lokale omstandigheden;
 • Onze hoogwaardige antislip tape heeft een zeer lange levensduur;
 • De tape is gemaakt van duurzame, stevige materialen die frictie bieden in elke situatie.

Antislip matten

Voor extra veiligheid en antislip oplossingen voor vloeren hebben wij ook antislip-matten in ons assortiment. Zo hebben wij 3M™ Safety-Walk™ matten voor vochtige zones. Dit is een flexibele antislipmat zonder rug en randafwerking. De mat is opgebouwd uit een regelmatige en zeer open structuur, waardoor water gemakkelijk door de mat kan afvloeien. Dit type antislipmat is ook zeer aangenaam om te betreden met blote voeten. Ook is het materiaal bestand tegen desinfecterende middelen.

3mtm-safety-walktm-brochure

Contact opnemen met Own The Floor!

Wil je graag meer weten over onze antislip oplossingen om onder andere een antislip vloer te creëren met anti slip tape en anti slip matten? De ervaren specialisten van Own The Floor helpen je hier graag bij! Ook voor advies op maat voor het maken van een antislip vloer kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Je kunt via het contactformulier een bericht voor ons achterlaten, je krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Je kunt ook mailen naar info@ownthefloor.nl, of bellen naar 071 532 6618. Een antislip vloer maak je met de hoogwaardige antislip oplossingen uit de webshop van Own The Floor!

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden