Entreematten

Own The Floor is de partner in hoge kwaliteit entreematten

Alles is erop gericht je te voorzien van de beste en meest veilige entree. Ons advies is een belangrijk onderdeel van de producten die we verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring en een oprechte passie voor vloeren, weten wij je geheel te ontzorgen. Voor het beste eindresultaat, beginnen we met het analyseren van het traject.

Waarom onze entreematten?

 • Zeer hoge kwaliteit
 • Veilig en betrouwbaar
 • Besparen op onderhoudskosten
 • Persoonlijk contact
 • Adviezen op maat

We adviseren je graag vóórdat er gebouwd of verbouwd wordt. Hoe is de staat van de ondervloer? Moeten we de vloer egaliseren voordat de mat wordt geplaatst? We besteden ook veel aandacht aan rolstoelgebruikersvriendelijkheid.

Vervolgens adviseren we welke mat uit ons assortiment de beste is voor het gebouw. We komen ter plaatse inmeten en op afspraak leggen wij de op maat gemaakte matten. Het gebouw blijft continu toegankelijk, ook tijdens onze werkzaamheden.

Entreematten met de juiste uitstraling

De entree geeft de eerste indruk van een gebouw. De juiste entreematten zorgen voor een optimale vocht- en vuilopname, waardoor de vloer van het gebouw droog blijft en minder vervuilt. Laat je hierbij adviseren over de mogelijkheden voor droogloopmatten, schoonloopmatten, inloopmatten en andere entreematten op maat.

Je bereikt de representatieve uitstraling die je wenst, de entree is veilig voor de bezoekers en je bespaart op de schoonmaakkosten.

Unieke modulaire matten

Onze modulaire matten zijn uniek in Nederland. Ze zijn geschikt voor locaties met extreem hoge verkeersvolumes, zoals luchthavens, ziekenhuizen, zorgcentra of tankstations.

De constructie van deze mat zorgt voor optimale vuilverwijdering en een maximale opnamecapaciteit. De modulaire matten bestaan uit tegels van 30x30cm en hebben een zeer solide kliksysteem en professionele uitstraling. De tegels zijn eenvoudig te installeren en te reinigen. De matten zijn gericht op ultiem gebruiksgemak. Rolstoelen, krukken en hakken zijn geen probleem. Zwaarbeladen karren kunnen zonder extra weerstand over de modulaire matten worden gereden. De OTF Modulair 8900 combineert schraaptegels met een hoogwaardige droogloop-inlay voor vochtabsorptie.

OTF MODULAIR 8300

Verschillende invalshoeken om het vuil op de schoenzool
te lijf te gaan

 • Veel ruimte voor de opslag van vuildeeltjes
 • Driehoekig gevormde top voor grondig schrapen
 • Structuur met ‘hieltrapjes’ om hapering met de hak te voorkomen
 • Goede waterafvoer dankzij ‘voetjes’ van
 • 2 mm onder de gehele mat
Entreematten modulair
8900

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden