Droogloopmat op maat

Koop je droogloopmat via de webshop van Own The Floor

Wil je graag een mooi, schoon gebouw met een frisse uitstraling, maar heb je geen zin om continu te moeten stofzuigen en dweilen? Koop dan een droogloopmat voor binnen via de webshop van Own The Floor! Wij verkopen hoogwaardige droogloopmatten van het merk 3M. Bekijk snel ons uitgebreide assortiment via de webshop hier op de site. Wij voorzien je graag van advies op maat, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Droogloopmat op maat

Waarom onze droogloopmatten?

  • Zeer hoge kwaliteit
  • Veilig en betrouwbaar
  • Besparen op onderhoudskosten
  • Persoonlijk contact
  • Adviezen op maat

Bescherm je vloer met een droogloopmat

Onze droogloopmatten voor binnen zijn onder andere geschikt voor schoonmaakbedrijven, vve’s, beheerders, tankstations, scholen, winkelcentra, theaters en nog veel meer. Zeker wanneer het buiten nat en modderig is dan kan je pand hierdoor snel vervuild raken. Met een 3M droogloopmat voor binnen houd je deze viezigheid gemakkelijk buiten de deur. Zo zien de vloeren van je pand er niet alleen mooi uit, maar zijn ze ook veiliger en gemakkelijker te onderhouden. Bovendien zal je vloer minder snel beschadigen door ingelopen vuil. Bij Own The Floor verkopen wij niet alleen droogloopmatten en andere entreematten, wij voorzien je ook graag van gedegen advies op maat over de perfecte droogloopmat voor jouw situatie.

Bestel snel en eenvoudig een inloopmat op maat online

Bespaar op onderhoudskosten met een droogloopmat op maat

Via de webshop van Own The Floor vind je een uitgebreid assortiment aan droogloopmatten. Deze droogloopmatten zijn op vrijwel iedere gangbare afmeting beschikbaar, zodat er altijd een is die precies past binnen jouw pand. Er zijn zelfs kamerbrede droogloopmatten verkrijgbaar! Wij verkopen veilige droogloopmatten voor binnen die geschikt zijn voor tot wel 5000 passages per dag. Een droogloopmat van 3M is uiterst effectief in het vasthouden van vuil en extra zware pvc omranding om struikelgevaar te minimaliseren. Bovendien zijn deze droogloopmatten op maat bijzonder rolstoelvriendelijk en kunt u uiteindelijk veel geld besparen op onderhoudskosten.

Droogloopmat op maat

Neem direct contact op en laat je deskundig adviseren

Koop je droogloopmat op maat bij Own The Floor

Wil je graag een droogloopmat voor jouw pand bestellen, of wil je meer informatie of advies op maat van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Via het contactformulier hier op de site kun je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, je krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Je kunt ook mailen naar: info@ownthefloor.nl of bellen naar: 071 532 6618. Een droogloopmat voor binnen bestellen doe je via de webshop van Own The Floor!

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden