Inloopmat op maat

Inloopmat op maat kopen? Ga naar de webshop van Own The Floor!

Met een inloopmat op maat kun je de vloer van je pand beschermen tegen vuil dat van buiten het pand in wordt gelopen. Op deze manier verbeter je niet alleen het uiterlijk van je pand, je pand wordt door een inloopmat ook veiliger voor zowel je medewerkers als je bezoekers. In onze webshop vind je een ruim assortiment inloopmatten van het hoogwaardige merk 3M. Wil je graag advies op maat over de perfecte inloopmat voor jouw situatie? Bel ons, onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Inloopmat op maat

Waarom onze inloopmatten?

 • Zeer hoge kwaliteit
 • Veilig en betrouwbaar
 • Besparen op onderhoudskosten
 • Persoonlijk contact
 • Adviezen op maat

Een inloopmat op maat bestellen

Bij Own The Floor bieden we een ruim assortiment inloopmatten en entreematten in vele soorten en afmetingen. Daarom vind je bij ons altijd de inloopmat die zowel qua uitstraling als qua maat perfect aansluiting bij jouw pand. Deze inloopmatten zijn onder andere geschikt voor schoonmaakbedrijven, vve’s, beheerders, tankstations, scholen, winkelcentra, theaters en nog veel meer. Wij hanteren zeer aantrekkelijke prijzen voor onze inloopmatten op maat. Onze inloopmatten zijn gemaakt van zeer duurzaam en stevig materiaal, waardoor ze geschikt zijn voor tot wel 2500 passages per dag. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in de webshop hier op de site!

Bestel snel en eenvoudig een inloopmat op maat online

De hoogwaardige inloopmatten van Own The Floor

Met een inloopmat op maat zorg je ervoor dat er een vuil barrière ontstaat die vocht en vuil buiten de deur houdt. Wanneer je een inloopmat plaatst bij de entree van je pand, dan profiteer je van een aantal voordelen:

Inloopmat op maat

 • Door een inloopmat krijg je entree een nette en verzorgde uitstraling
 • Door het plaatsen van een inloopmat op maat bespaar je flink op schoonmaaktijd en schoonmaakkosten
 • Een inloopmat zorgt voor een betere veiligheid in het pand voor zowel werknemers als bezoekers
 • Plaats je een inloopmat? Dan blijft je vloer langer mooi en heeft deze in het vervolg veel minder onderhoud en reiniging nodig

Neem direct contact op en laat je deskundig adviseren

Vragen over inloopmatten? Bel Own The Floor!

Wanneer je op zoek bent naar een inloopmat op maat, dan ben je bij Own The Floor aan het juiste adres. Via onze webshop verkopen wij een ruim assortiment aan hoogwaardige inloopmatten van topmerk 3M. Wil je hier meer informatie over, of wil je graag advies bij het selecteren van de ideale inloopmat? Neem dan contact met ons op. Via het contactformulier hier op de site kun je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. Je kunt ook mailen naar: info@ownthefloor.nl of bellen naar: 071-532 6618. Met een inloopmat op maat van Own The Floor houd jij vuil buiten de deur!

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden