Vloer advies en vloeronderhoud

Own The Floor: adviseur vloeronderhoud

Heb je vloer advies nodig voor op kantoor of bij je thuis? Dan ben je bij de professionals van Own The Floor helemaal aan het goede adres. Wij zijn de vloeren specialist waar je terecht kunt voor alles wat je nodig hebt voor vloeronderhoud. Wij zijn het makkelijke online adres voor het kopen van vloer onderhoudsproducten. Je koopt bij ons alleen de beste schoonmaak- en onderhoudsproducten die er voor vloeren op de markt zijn. Daarnaast zijn wij professioneel adviseur vloeronderhoud. Kijk rond in onze webshop voor de beste schoonmaak- en onderhoudsproducten die er voor vloeren op de markt zijn. En als je meer wilt weten over de producten, de hardware of over vloeronderhoud, neem dan contact met ons op.

Vloeren specialist met het beste vloeradvies

Own The Floor is natuurlijk dé webshop voor het online kopen van de beste vloer onderhoudsproducten die er op de markt zijn. Maar wist je dat vloer advies het belangrijkste onderdeel is van onze diensten? Onze meerwaarde zit in onze ervaring, ons vakmanschap en onze passie voor vloeren. Wij willen hetzelfde als jij: een vloer met een hoogwaardige kwaliteit en uitstraling en lage onderhoudskosten! We hebben uitgebreide kennis van de producten die we verkopen en staan faliekant achter de kwaliteit ervan. Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat je alleen met de allerbeste onderhoudsproducten vloeren in een optimale conditie krijgt en houdt.

Vloer advies en vloeronderhoud Leiden

Vloer advies nodig? Neem direct contact op met Own The Floor, uw vloeren specialist.

Adviseur vloeronderhoud voor advies op maat

Een goed vloer advies is natuurlijk goud waard. We laten je graag zelf zien wat het gebruik van onze producten doet voor je vloer. Wij zijn ervan overtuigd dat ook jij het verschil ziet, wanneer je een van onze producten uitprobeert .We komen hiervoor met alle plezier vrijblijvend bij je langs. Dan kunnen we meteen je wensen en de mogelijkheden van de vloer in jouw kantoor of woning bespreken. Maak dus een afspraak voor vloer advies op locatie.

Vloerenspecialist met de beste onderhoudsproducten

Als echte vloerenspecialist met passie voor ons vak verkopen wij in onze webshop alleen topkwaliteit onderhoudsproducten en hardware voor je vloer. We staan faliekant achter de kwaliteit van de professionele schoonmaakproducten die we leveren. Als een van de weinige webshops in Nederland leveren wij professioneel schoonmaakmateriaal van Scotch-Brite. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor Own The Floor uit Leiden.

  • Own The Floor is hét adres voor deskundig vloeronderhoud en vloer advies op maat
  • Wij verkopen uitsluitend topkwaliteit vloer onderhoudsproducten
  • Wij zijn officieel dealer van het topmerk 3M
  • Wij bieden de Scotch-Brite producten aan tegen scherpe prijzen
  • Wij hebben passie voor ons vak
  • Wij communiceren open en transparant

Direct afspraak maken met vloeren specialist Own The Floor

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van vloeradvies of vloeronderhoud? Of wil je meer weten over de vloer onderhoudsproducten die wij verkopen? Neem dan contact met ons op. Via het contactformulier laat je eenvoudig en snel een bericht voor ons achter. Je kunt ook mailen naar info@ownthefloor.nl of bellen naar 071 532 6618.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden