Anti slip tape

Nooit meer uitglijden met anti slip tape

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker op de werkvloer. Tegen uitglijden hebben we in ieder geval een oplossing in de vorm van de anti slip tape van het topmerk 3M. Hiermee maakt u plaatsen waar regelmatig ongelukken gebeuren zoals trappen, bordessen, machines en voertuigen een stuk veiliger. De experts van Own the Floor weten precies welke anti slip tape het meest geschikt is voor uw situatie.

Voorkom ongelukken

Niemand zit te wachten op een ongeluk op de werkvloer. Uw werknemers niet en u als werkgever natuurlijk ook niet. U wilt een goede werkgever zijn, die ervoor zorgt dat uw mensen veilig hun werk kunnen doen. Door gevaarlijke plaatsen in uw bedrijf van de kwaliteits anti slip tape van 3M te voorzien, kunt u dit veiligheidsrisico aanzienlijk terugdringen.

Topkwaliteit anti slip tapes van 3M

3M is dé topfabrikant van anti slip tapes. Hun producten bezitten tal van gunstige eigenschappen zoals:

 • Geschikt voor natte, droge én olieachtige omstandigheden
 • Gemaakt van duurzame, stevige materialen die grip bieden in elke situatie
 • Kleeft op alle schone en droge oppervlakken zonder te kreuken, scheuren of krimpen
 • Eenvoudig aan te brengen
 • Leverbaar in allerlei aangepaste vormen en maten
 • Gaat niet bol staan en dus geen last van hoogteverschillen
 • Zeer lange levensduur

Advies bij het kiezen van de juiste tape

Anti slip tape wordt op veel verschillende plaatsen gebruikt. Daarom bevat het assortiment van 3M ook verschillende soorten anti slip tape. Voor elke situatie hebben wij een geschikte tape. Wilt u een lichtgevende, lichte of juist een zware antisliptape? Er zijn tapes voor vlakke en gewelfde ondergronden, op een rol of in de vorm van pads die u op traptreden of de opstap van bijvoorbeeld een heftruck kunt plakken. Maar ook afwijkende vormen zijn op verzoek leverbaar. Er is zelfs anti slip tape dat u kunt laten bedrukken. Bijvoorbeeld met een logo. Maar ook met een waarschuwing voor gevaar. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee. Onze experts helpen u bij het vinden van de juiste tape.

Interesse in anti slip tape? Bel gerust

Own The Floor is uw partner in bedrijfsveiligheid. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van de meest geschikte anti slip tape-producten voor uw veiligheidsprobleem. Voor advies of een bestelling belt u vrijblijvend naar 071 532 6618. Of laat een bericht via ons contactformulier of op de mail info@ownthefloor.nl, dan nemen we snel contact met u op.

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden