Antislip tape voor allerlei toepassingen

Antislip tape voor trappen en gladde vloeren

Heb jij in je pand gladde vloeren, trappen of andere oppervlakken waar een hoog valrisico is doordat er veel mensen overheen lopen? Of komt er veel rollend verkeer, zoals containers, trolleys en andere zware karren overheen rijden? Al die oppervlakken kun je een stuk veiliger maken door het te bewerken met antislip tape. Bij Own The Floor kun je terecht voor het kopen van antislip tapes. Daarom vertellen je in dit blog meer over het nut en de noodzaak van antislip tape op gladde oppervlakken.

Wat is antislip tape?

Met antislip tape maak je gladde oppervlakken veiliger in gebruik. Zo is het een veilige en duurzame oplossing voor het stroever maken van een trap met gladde traptreden. Door het plaatsen van antislip tape maak je de kans op valpartijen van een trap aanzienlijk minder.

Meerdere toepassingen van antislip tape

Je kunt de antislip tapes van Own The Floor gebruiken voor meerdere toepassingen. De tape is namelijk behoorlijk onverwoestbaar en splinter- en barstvrij. Ook is de tape te gebruiken onder diverse soorten weersomstandigheden, waardoor ze, zeker in de winter, hun nut bewijzen in het minder glad maken van vloeren en trappen.

Voordelen van anti-slip tapes

Eén van de gemakkelijkste oplossingen die helpen om val- en slippartijen te verminderen, zijn dus de antislip tapes. Ze zijn zeer makkelijk in gebruik, want je kunt de lengte van de tape eenvoudig zelf aanpassen met een schaar en bovendien is de tape aan te brengen en geschikt voor gebruik op vrijwel alle gladde oppervlakken.

Antislip in twee soorten

Er zijn twee soorten antislip tape verkrijgbaar:

  1. Antislip tape op rol: deze tape is gemaakt voor gebruik in grote lengtes. Het voordeel van antislip tape op een rol is dat je zelf de lengte kiest door de tape gewoon af te knippen op de gewenste plek. Zo kun je snel de tape op maat op een oppervlak aanbrengen.
  2. Antislip tape in stroken: dat is voorgesneden antislip tape die ideaal is om kleine oppervlakken veiliger te maken. Deze zelfklevende antislip tape is beschikbaar in een aantal kleuren.

Zo kun je bijvoorbeeld lichtgevende, lichtere of juist zwaardere antislip tape aanschaffen.

Antislip tape kopen

In de webshop van Own The Floor verkopen we een ruim aanbod antislip tape in verschillende kleuren, soorten en maten. Wij verkopen met trots de antislip tape van het hoogwaardige merk 3M. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor lichtgevende, lichtere of juist zwaardere antislip tape.

Meer weten?

Voor vragen over antislip tape kun je gerust contact met ons opnemen. Onze experts staan je graag te woord. Bel ons op 071-532 6618 of stuur ons een bericht via het contactformulier of de mail: info@ownthefloor.nl

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden