De voordelen van droogloopmatten

Droogloopmatten op maat laten maken

Om je woning of bedrijf netjes schoon en droog te houden, kun je met droogloopmatten veel bereiken. Als je geen zin hebt om voortdurend met een stofzuiger en/of dweil in de weer te moeten, dan ben je met een droogloopmat van goede kwaliteit enorm geholpen. Zo houd je je vloer continu mooi en droog en schoon. Voor zowel bedrijven als particulieren zijn droogloopmatten eigenlijk onmisbaar. Een wist je dat je bij Own The Floor je droogloopmatten helemaal op maat kunt laten maken? We vertellen er op deze pagina graag wat meer over.

Schoonloopmat of droogloopmat?

Om direct een mogelijk misverstand te voorkomen, vertellen we graag eerst dat er een verschil is tussen de zogenaamde schoonloopmatten en droogloopmatten. Zoals de naam aangeeft zijn droogloopmatten bedoeld om te zorgen dat iemands schoenen na binnenkomst in een pand worden ‘drooggelopen’. Een droogloopmat is dus echt bedoeld om vocht op te nemen. Een schoonloopmat is daarentegen bedoeld om schoenen schoon te lopen. Een schoonloopmat heeft namelijk opvallend stugge en rechte polen, waarmee de schoenen worden schoongemaakt van vuil. Dat is een belangrijk onderscheid!

Functie van de droogloopmat

Met een droogloopmat in de hal of entree van je woning of bedrijfspand, vang je alle vocht op dat mensen onder hun schoenen mee naar binnen nemen. Zo voorkom je dat er in de hal of gang een nat spoor ontstaat, wat voor andere mensen tot mogelijke valpartijen kan leiden. Daarnaast kan dat vocht ook ander vuil vasthouden, waardoor je hal smerig wordt. De droogloopmatten van Own The Floor worden veel verkocht aan VvE’s, tankstations, winkelcentra, scholen en andere locaties waar veel mensen passeren. Zo blijven die panden schoon en veilig! Om in de vraag van deze uiteenlopende panden te voorzien kun je bij ons je droogloopmatten op maat laten maken.

Waarom droogloopmatten op maat laten maken?

Als je bij door Own The Floor je droogloopmatten op maat laat maken, geniet je van aantrekkelijke voordelen:

  • Zeer hoge kwaliteit matten
  • Veilig en betrouwbaar
  • Besparen op onderhoudskosten
  • Persoonlijk contact
  • Advies op maat

Meer weten over droogloopmatten op maat?

Wil je graag meer weten over de schoonloopmatten op maat? Bij Own The Floor kun je altijd terecht voor deskundig advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 071-532 6618 of te mailen naar info@ownthefloor.nl. Via het contactformulier op de website zijn we uiteraard ook prima bereikbaar.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden