De voordelen van goede entreematten

Waarom u investeren in een goede entreemat?

Zoals u wellicht al weet, is de ingang van uw winkel, gebouw of bedrijf het eerste dat klanten zien als ze binnenkomen. Een entreemat geeft dus de eerste indruk van uw pand. Wanneer u de juiste entreemat kiest die zorgt voor een optimale vocht- en vuilopname die er ook nog eens mooi en modern uitziet, heeft u de gasten binnen no-time binnen. Bereik de representatieve uitstraling die u wenst met de juiste entreemat. Own The Floor vertelt u graag meer over de vele voordelen van een entreemat!

Representatieve uitstraling

Een schone, moderne entreemat is natuurlijk hoe u wilt dat uw bedrijf wordt gerepresenteerd. Daarom is de entree van uw pand zo belangrijk! Own The Floor levert uitstekende entreematten die niet alleen uw bezoekers een prettige kennismaking bezorgen, maar ook uw pand netjes en schoon houden. Zo laat u zowel bij het betreden als bij het verlaten van uw pand een nette indruk achter. Bovendien scheelt een entreemat enorm in de schoonmaaktijd en voorkomt het extra onderhoudskosten voor uw vloer. Denk aan de kosten die u kunt besparen als u bij elke ingang een entreemat plaatst!

Minder schoonmaaktijd- en onderhoudskosten

Over schoonmaakkosten gesproken: de hoeveelheid vuil en vocht die een gebouw binnendringt, kan met ongeveer 90% worden verminderd door het effectief gebruik van entreematten. Bij Own The Floor bieden we verschillende entreematten aan, waarvan de grootte volledig op maat gemaakt kan worden. Desalniettemin merken we dat hoe groter de entreemat, hoe meer vuil en vocht er op de mat achterblijft en dus niet het gebouw in wordt meegenomen. Dit zorgt bijvoorbeeld niet alleen voor een schoon gebouw op een regenachtige dag, maar voorkomt ook ongelukken door uitglijden van uw bezoekers en personeel, wat grotendeels aan vochtige vloeren te wijten is.

Vermindert slijtage van harde vloeren

Heeft u net mooie nieuwe vloeren laten plaatsen in uw bestaande of nieuwbouw bedrijfspand? Dan is het zonde als deze binnen een jaar vervangen moeten worden omdat ze kapot zijn gelopen bij de ingang. Own The Floor biedt de perfecte oplossing om uw spiksplinternieuwe vloeren te beschermen tegen slijtage: entreematten natuurlijk! Onze modulaire matten zijn uniek in Nederland. Deze zijn geschikt voor locaties met extreem hoge verkeersvolumes, zoals luchthavens, ziekenhuizen, zorgcentra of benzinestations. De constructie van deze mat zorgt voor een optimale vuilafvoer en maximale opnamecapaciteit.

Meer weten? Neem contact op met Own The Floor

Own The Floor is uw partner in hoogwaardige entreematten. Wij adviseren u graag welke mat uit ons assortiment het beste bij uw gebouw past. De op maat gemaakte entreematten leggen wij vervolgens graag voor u op afspraak. Maak een afspraak door te bellen naar 071 532 6618 of stuur een mail naar info@ownthefloor.nl. Ook kunt u het contactformulier op de site invullen.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden