De voordelen van schoonloopmatten op maat

Alles over schoonloopmatten op maat

Als je je pand schoon en netjes wil houden, kom je een heel eind met schoonloopmatten. Het is natuurlijk ook erg vervelend om regelmatig met een stofzuiger en een dweil aan de slag te moeten. Gelukkig ben je met een schoonloopmat snel geholpen op dat gebied. Je houdt de vloer van je pand er mooi, fris en presentabel voor je gasten en klanten mee. Hier bij Own The Floor kun je je schoonloopmatten zelfs op maat laten maken! We vertellen je er hier graag meer over.

Schoonloopmatten en droogloopmatten

In de praktijk zie je de termen schoonloopmatten en droogloopmatten vaak door elkaar gebruikt worden. Om misverstanden te voorkomen willen daarom graag iets verduidelijken. Zoals de naam al zegt zijn droogloopmatten bedoeld om ervoor te zorgen dat iemands schoenen bij binnenkomst meteen droog worden gelopen. Een droogloopmat is dus echt ontwikkeld om vocht op te nemen. Schoonloopmatten zijn echt bedoeld om er schoenen op schoon te lopen. Daarom hebben schoonloopmatten ook altijd een zachtere structuur dan droogloopmatten. Zo maken onze schoonloopmatten je schoenen echt schoon bij binnenkomst. Een belangrijk verschil.

Wat doet een schoonloopmat?

Met een droogloopmat in de gang van je bedrijfspand, vang je zoveel mogelijk zand, stof en vuil op dat je gasten en klanten onder hun schoenen mee naar binnen nemen. Zo voorkom je dat er onnodig veel zand en vuil naar binnen wordt gelopen en dat je vaker op een dag schoon moet (laten) maken. Als het buiten ook nog eens regent, kan het vocht en de troep ook nog eens voor een gladde vloer zorgen met mogelijke valpartijen tot gevolg. Onze schoonloopmatten voorkomen deze ongewenste situaties. We verkopen onze schoonloopmatten op maat dan ook veel aan VvE’s, winkelcentra, scholen, kantoorpanden etc.

Daarom kies je schoonloopmatten op maat

Laat je schoonloopmatten door Own The Floor op maat maken, en je profiteert van de volgende voordelen:

  • Zeer hoge kwaliteit matten
  • Veilig en betrouwbaar
  • Besparen op onderhoudskosten
  • Persoonlijk contact
  • Advies op maat

Meer weten over schoonloopmatten op maat?

Wil je graag meer weten over schoonloopmatten op maat van Own The Floor? Bij ons kun je altijd terecht voor deskundig advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 071-532 6618 of te mailen naar info@ownthefloor.nl. Via het contactformulier op de website zijn we uiteraard ook prima bereikbaar.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden