Doodlebug pad

Bestel je doodlebug pad bij Own The Floor

Ben je op zoek naar een manier om hardnekkige vervuiling van je vloer te verwijderen? Bestel dan de doodlebug pad via de webshop van Own The Floor! Bekijk snel ons uitgebreide assortiment via de webshop hier op de site. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, dus neem gerust contact met ons op.

Doodlebug pad van 3M

De specialisten van Own The Floor hebben echt passie voor hun vak en zijn daarom continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeronderhoud. Wij willen onze klanten altijd de beste producten van hoogwaardige merken bieden. Daarom verkopen wij met trots de doodlebug pads van het merk 3M via onze webshop. 3M is een professionele leverancier van onder andere doodlebug pads. Omdat de producten van dit merk moeilijk verkrijgbaar zijn, hebben wij besloten om zelf dealer te worden van 3M. Op deze manier kunnen wij een constante kwaliteit aan doodlebug pads bieden.

Doodlebug pad

Bestel snel en eenvoudig Doodlebug pads online

Vuil verwijderen met de doodlebug pad

Doodlebug pad

Met een 3M doodlebug pad uit de webshop van Own The Floor kun je zelfs het meest hardnekkige vuil en coatings van je vloer verwijderen. De doodlebug pad is gemakkelijk te gebruiken op plaatsen waar machines niet bij kunnen. Deze doodlebug pad is zeer duurzaam en biedt een consistente hoge productiviteit bij het strippen van oppervlakken. De flexibele pad is uitwasbaar en vervormbaar, waardoor je er gemakkelijk ongelijke oppervlakken mee kunt bereiken. Je kunt deze doodlebug pad het beste gebruiken in combinatie met een doodlebug padhouder of een doodlebug handschrobber.

Contact met Own The Floor

Wil je graag meer weten over de 3M doodlebug die wij verkopen via onze webshop, of wil je graag gedegen advies op maat over het gebruik van dit product? Via het contactformulier hier op de site kun je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, we komen dan zo snel mogelijk bij je terug. Je kunt ook mailen naar: info@ownthefloor.nl of bellen naar: 071-532 6618. Met een hoogwaardige 3M doodlebug pad van Own The Floor krijg je je schuurklus binnen no time geklaard!

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden