Entree matten voor buiten

De entree mat voor buiten

Bent u de eigenaar van een restaurant, winkel of een ander gebouw waar veel mensen over de vloer komen? Dan kunt u overwegen om geschikte entree matten voor buiten aan te schaffen. Met een entreemat voor buiten zorgt u ervoor dat het grofste vuil buiten blijft liggen. Zo houdt u uw pand schoon. Schaf nu de praktische entree matten voor buiten aan van de professional in vloerreiniging: Own The Floor.

Het praktische nut van een entree mat voor buiten

De entree is het eerste gedeelte van het gebouw dat gezien wordt. Het is daarom belangrijk dat dit onderdeel er goed verzorgd uitziet. Dit kunt u doen door de juiste decoratie aan te schaffen, maar ook praktische zaken zoals entree matten kunnen al veel over uw pand of bedrijf vertellen. Een entreemat vertelt de bezoeker dat hygiƫne bij uw pand van groot belang is. Dankzij de matten van Own The Floor wordt het grove vuil van onder de schoenen tegengehouden. Zo blijft de hal schoner en zullen meer mensen voor het binnentreden de schoenen vegen. Met een entree mat voor buiten zorgt u voor echte klasse.

Mat met Z-profiel

Met de juiste entree mat zorgt u voor een uitstekende vocht- en vuilopname. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mat te laten plaatsen dat een deel wordt ingegraven. Op deze manier kunnen mensen niet over de mat struikelen en voelt het als een geheel aan. Een mat met grote openingen, een Z-profiel, vangt grote hoeveelheden vuil op. Deze mat is dankzij zijn profiel makkelijk schoon te maken. U hoeft de mat niet uit te kloppen.

Voordelen van een mat met Z-profiel

Een buitenmat met een Z-profiel heeft diverse voordelen. Voordat u een mat aanschaft voor uw pand, is het verstandig om eerst de voordelen van een Z-profiel mat te lezen:

  • Deze mat is gemakkelijk schoon te maken
  • De vinyl constructie weerstaat trolley verkeer
  • Met high-tech product coating voor extra duurzaamheid
  • Geschikt voor gebieden met extreem veel verkeer
  • Geeft een professionele uitstraling aan het pand

Own The Floor voor u

U kunt bij Own The Floor terecht voor deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring en passie voor ons vak krijgt u bij ons enkel producten van de hoogste kwaliteit. Ook vinden wij een transparante communicatie belangrijk.

Buiten matten door Own The Floor

Advies nodig over schoonloopmatten voor buiten? Bij Own The Floor kunt u terecht voor deskundig advies op maat. Ook voor vloeronderhoud komen wij met alle plezier bij u langs om het gebruik van onze producten te laten zien. U bereikt ons door te bellen naar 071-532 6618, ons contactformulier op de website in te vullen of door ons te mailen naar info@ownthefloor.nl.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden