Entreematten voor bioscoop en theater

Entertainment en veiligheid hand in hand

Wie houdt er nu niet van een filmpje op zijn tijd, of een bezoek aan het theater? Bezoekers kunnen genieten van een heerlijke avondvullende ervaring en de horeca profiteert er ook nog eens van. De meeste bezoekers zijn niet vies van een drankje bij de film tijdens de nabespreking. Ben jij eigenaar of manager van een bioscoop of theaterzaal? Dan moet je ook zorgen voor een veilige omgeving waar dit allemaal mogelijk is. Overweeg daarom om bij Own The Floor een nette, veilige en kwalitatief hoogwaardige entreemat aan te schaffen. Meer weten? Lees verder.

Entreematten bepalen meteen de sfeer

Een theater- of bioscoopervaring vraagt iets betere gastvrijheid dan bijvoorbeeld een supermarktbezoek. Bezoekers willen vaak in de watten gelegd worden en genieten van een mooie avond. Dat gevoel kun je al creëren als ze je pand binnenlopen. Hoe? Door het plaatsen van een luxe entreemat. Door bijvoorbeeld een Oscar-rode entreemat neer te leggen, voelen je bezoekers zich al snel welkom geheten in Hollywoodsferen. Een donkerpaarse entreemat geeft een theatergebouw de luxe uitstraling die het verdient. Ook dat zullen bezoekers gegarandeerd op prijs stellen bij aankomst.

Veiligheid voorop, vooral in de avond

Omdat een bioscoop of theater vaak tot laat in de avond draait, is het belangrijk om te zorgen voor voldoende veiligheid binnen en buiten het gebouw. Doordat het donkerder is, kan men minder goed zien. Dit vergroot de kans dat je bezoekers uitglijden, vallen of erger. Met een entreemat van Own The Floor voorkom je dit gevaar. Al onze entreematten zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een antislip oppervlak bij binnenkomst. Zelfs als het regent of sneeuwt, hebben je bezoekers geen kans om per ongeluk te vallen en gewond te raken.

Eigen stijl, vorm en formaat

Natuurlijk is niet elk gebouw hetzelfde ingericht. Sommige gebouwen hebben bijvoorbeeld een grote ingang, terwijl andere meerdere kleine ingangen hebben. Welke vorm of afmeting jouw gebouw ook heeft, Own The Floor kan iedere entreemat op maat maken. Daarnaast kies je ook zelf het materiaal en design. Wil je een onderhoudsvriendelijke entreemat? Of ben je vooral op zoek naar een luxe uitstraling? Vind het bij Own The Floor.

Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het plaatsen van entreematten voor bioscoop en theater? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door het contactformulier op deze website in te vullen, een mail te sturen naar info@ownthefloor.nl of te bellen naar 071 532 6618.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden