Graffiti verwijderaar kopen

Ongevraagd graffiti op uw muren

Wilt u graag graffiti verwijderaar kopen? Niets is zo vervelend als ongevraagd graffiti op uw muur of gevel. Vaak wordt dit gedaan als reclame voor de graffitikunstenaar of is het gewoon vandalisme. U wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf en alles terugbrengen naar de originele staat. Gelukkig is dat mogelijk met de graffiti verwijderaar van Own The Floor! In dit blog vertellen wij u meer over dit handige product, lees dus snel verder.

Reageer snel op graffiti

Vaak is het zo dat als u eenmaal een klein beetje graffiti op uw muur of gevel hebt, dat dit binnen de kortste keren helemaal volgespoten wordt door vandalen. Wees daarom alert en verwijder de ongewenste teksten en afbeeldingen op tijd. U wilt natuurlijk wel dat uw woning of bedrijfspand er goed uit ziet. Ook al kost u dit extra werk, laat niet op uw kop zitten en verwijder de graffiti zo snel mogelijk.

Graffiti zelf verwijderen of laten doen

In de webshop van Own The Floor kunt u terecht voor graffiti verwijder producten. Afhankelijk van de grootte van de schade, kiest u het volume van het product. Heeft u geen zin om tijd te moeten steken in het verwijderen van de graffiti? Dan kunt u ook de experts van Own The Floor inhuren. Zij verwijderen de graffiti met als eindresultaat alsof het er nooit op heeft gezeten. Wilt u het wel zelf doen? Dan kunt u dit op verschillende manieren aanpakken: met een hogedrukspuit, door middel van stoomcleanen of door flink te schrobben.

Voordelen van graffiti verwijderaar

De graffiti verwijderaar is een ontzettend handig product. Own The Floor heeft de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Gemakkelijk zelf toe te passen
  • Een schone, frisse wand achteraf
  • Uw huis blijft beschermd tegen verder vandalisme
  • Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden

Zelf graffiti van muur verwijderen

Gaat u de graffiti zelf van uw muren verwijderen? Dit is prima te doen! Of u nu in een koop- of huurwoning woont, het verwijderen van graffiti is uw verantwoording. Dankzij de graffiti verwijderaar is het verwijderen nu nog maar een kleine moeite. Let er wel op dat u van te voren weet op welke ondergrond de graffiti zit. De keuze van de juiste graffiti verwijderaar is namelijk afhankelijk van de ondergrond. Voor vragen neemt u gerust contact met ons op, onze experts staan u graag te woord. Bel ons op 071-532 6618 of stuur ons een bericht via het contactformulier of de mail: info@ownthefloor.nl.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden