Graffiti verwijderen van een woning of bedrijfspand

Graffiti op je pand: wat nu?

Je bent de trotse eigenaar van een woning of bedrijfspand, en treft graffiti aan op een van de muren. Dan kun je daar flink van balen. Gelukkig is de oplossing simpeler dan je wellicht denkt. Met een goede graffiti verwijderaar is de graffiti binnen de kortste keren verdwenen van jouw pand. En dit kun je gemakkelijk zelf doen. Op deze manier bespaar je jezelf de hoge kosten van het inschakelen van een professioneel bedrijf en kun je toch weer snel genieten van een schoon pand. Direct bestellen? Dat doe je hier.

Hoe werkt de graffiti verwijderaar?

De graffiti verwijderaar zorgt ervoor dat de verf afbreekt en uiteindelijk verdwijnt van het oppervlak waar het op gebruikt is. Hierbij wordt het oppervlak niet beschadigd. Het product werkt op de meeste oppervlakken van plastic en verf of lak. Wil je het op een ander soort ondergrond gebruiken? Test dan vooraf een klein gedeelte, zodat je zeker weet dat het op dat soort oppervlak werkt. De graffiti verwijderaar die je in onze webshop vindt, bevat geen GR1500 en GR3000 NEP (N-ethylpyrrolidon) of NMP (N-methylpyrrolidon) stoffen. Ook geeft het product weinig geur af en zijn de meeste stoffen biologisch afbreekbaar. Je kunt het dus met een gerust hart gebruiken.

De voordelen van onze graffiti verwijderaar

Naast dat de graffiti verwijderaar de graffiti substanties van muren kan halen, zijn er nog meer voordelen aan dit product verbonden. Wij zetten ze voor je op een rij:

  • De graffiti verwijderaar is ook te gebruiken om vervuiling te verwijderen door markeerstiften, lippenstift, kleurkrijt en emulsie verf.
  • Je gebruikt het eenvoudig zelf, waardoor je geen hoge kosten hebt van het inschakelen van een professioneel bedrijf.
  • De graffiti verwijderaar kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.
  • Je hoeft niet lang te wachten op het resultaat, want de graffiti verwijderaar heeft een snelle werking.
  • Door de snelle en efficiĆ«nte doordringing van het product heb je er maar weinig van nodig.

Direct onze graffiti verwijderaar aanschaffen

Bij Own The Floor bestel je eenvoudig een hoogwaardige graffiti verwijderaar. In onze webshop vind je graffiti verwijderaar van het merk 3M. Met dit product kun je veilig en doeltreffend graffiti verwijderen. Direct bestellen? Dat doe je hier. Wil je graag meer informatie ontvangen over onze graffiti verwijderaar? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door het contactformulier op deze website in te vullen, een mail te sturen naar info@ownthefloor.nl of te bellen naar 071 532 6618.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden