Het belang van een deskundig vloeradvies op maat

Een mooie vloer dankzij vloeradvies op maat

Ben je ook trots op je mooie, natuurstenen vloer en wil je dit graag zo houden? Kies dan voor vloeradvies op maat van jouw ervaren specialist in het onderhoud van vloeren: Own the Floor. Lees in dit blog meer over hoe je jouw vloer mooi kunt houden dankzij ons vloeradvies op maat.

Vloeradvies voor het beste onderhoud

Het beste onderhoud van je vloer is te realiseren dankzij professioneel en deskundig vloeradvies van een ervaren specialist. Bespreek de opties die het meest geschikt en effectief zijn voor jouw vloer en je bent verzekerd van het beste onderhoud. Tussen deze opties vind je onder meer de volgende manieren om je vloer mooi te houden:

  • Het plaatsen van entreematten
  • Een beschermende coating voor je vloer
  • De juiste onderhoudsproducten aanschaffen in onze webshop

Entreematten plaatsen

Door entreematten te plaatsen bij de in- en uitgang van je (bedrijfs)pand, kun je al veel doen om de staat en kwaliteit van je (natuurstenen) vloer te behouden. Maak daarom een afspraak voor vloeradvies en bespreek wat het plaatsen van entreematten voor jouw vloeren en ruimtes kunnen betekenen.

Je vloer beschermen

Heb je een prachtige natuurstenen of marmeren vloer. Dan wil je deze natuurlijk extra beschermen tegen vlekken en beschadigingen. Ook dan kun je bij ons terecht voor vloeradvies voor je vloer. Zo kunnen we je bijvoorbeeld de juiste beschermende coating aanbevelen, waardoor je vloer op-en-top beschermd zal zijn tegen vlekken, krassen, beschadigingen en andere vormen van slijtage. Ook voorkomt een dergelijke coating bacteriegroei op het natuurstenen oppervlak van je vloer en beschermt het tegen schadelijke zuren in sommige schoonmaakmiddelen. Kies naast het periodiek schoonmaken van je vloer dus ook voor een beschermende coating.

Bekijk onze webshop

Behalve vloeradvies op maat vind je bij Own the Floor ook onze webshop vol hoogwaardige vloer- en reinigingsproducten. Van schuursponsjes en antislip tape tot droogloopmatten, je vindt hier alles wat je nodig hebt om jouw vloer prachtig schoon en glanzend te houden. Met onze productlijnen ben je daarbij altijd verzekerd van een constante hoge kwaliteit.

Maak een afspraak voor vloeradvies

Wil je graag meer weten over het juiste onderhoud van je vloer, maak dan een afspraak met Own the Floor voor vloeradvies op maat. Wij zijn uw ervaren expert met groot vakmanschap en een passie voor vloeren. Wij willen hetzelfde voor je vloer als jij: een mooie vloer van de hoogste kwaliteit, met een prachtige uitstraling en weinig onderhoudskosten. Neem voor vloeradvies op maat contact met ons op via 071 532 6618, stuur een email naar info@ownthefloor.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden