3 tips om van de hal het visitekaartje van je bedrijf te maken

Eén kans voor een goede eerste indruk

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Een mooie entree van je bedrijfsgebouw kan daarom het verschil maken. Zo maak je een positieve eerste indruk. Maar hoe pakt je dat het beste aan? Own the Floor geeft je in dit blogartikel 3 tips, waarmee de hal het perfecte visitekaartje van je bedrijf wordt.

Tip 1: voor het perfecte visitekaartje begin je bij de basis

Als bedrijf wil je gastvrijheid en professionaliteit uitstralen. Bedenk daarom vooraf wat je precies uit wil stralen en pas de inrichting van je hal hier op aan. Zakelijk, speels of misschien uw huisstijl? Met de juiste combinatie van kleuren, materialen en de juiste accessoires, wordt de hal echt het visitekaartje van je bedrijf. Onze tip: ga bij het ontwerpen altijd uit van de vloer. Dit is een groot oppervlak en daarom erg sfeerbepalend. Ligt er al een mooie vloer in de entree van je bedrijf? Zorg er dan met goed onderhoud voor dat hij weer straalt als nooit tevoren.

Tip 2: goede ontvangst

De hal of entree van je bedrijf is het ideale visitekaartje. De volgende stap is om hier een goed vervolg aan te geven. Dit doe je door je bezoekers snel te laten vinden waar ze naar op zoek zijn. Wanneer je bedrijf een balie heeft, kan dat met een hartelijke ontvangst en goede service. Wanneer er geen balie is, is goede bewijzering dé manier om te voorkomen dat je bezoekers verdwalen of in de stress schieten omdat ze het niet kunnen vinden. Zo is je hal meer dan een visitekaartje alleen.

Tip 3: houd de hal van je bedrijf spic en span

Nadat je de hal van je bedrijf hebt omgetoverd tot een waar visitekaartje, is het natuurlijk zaak om dit zo te houden. Regelmatig stofzuigen of dweilen is dus het devies! Heeft de vloer vlekken of beschadigingen? Met de hoogwaardige producten uit onze webshop en de kennis van onze medewerkers, heb je alle handvatten om de vloer van je hal in topconditie te houden. Ook een goede entreemat is een aanrader. Behalve een professionele indruk, voorkomt deze ook vieze voetstappen in de hal van je bedrijf.

Meer weten over vloeronderhoud?

Met de bovenstaande tips maak je van de hal van je bedrijf een sfeervolle entree en hét visitekaartje van je bedrijf. Dat wil je dan natuurlijk wel in stand houden. Neem daarom contact op met onze medewerkers. Zij weten alles over vloeronderhoud en kunnen je van de juiste onderhoudsproducten voorzien om je vloer in topconditie te houden of je oude vloer weer te laten stralen. Hiervoor bel of mail je ons op 071-532 6618 of info@ownthefloor.nl of vul je ons contactformulier in.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden