Natuursteen beschermen

De ultieme bescherming voor natuursteen tegen krassen en vlekken

Natuursteen in huis neem je vanwege de prachtige uitstraling. Zoals de naam al zegt, ademt het natuur. En dit geeft je interieur direct een stijlvolle en tijdloze look. Een ander voordeel is dat, als gevolg van het natuurlijke ontstaansproces, geen enkele steen hetzelfde is. Hierdoor leeft het meer en wordt het nooit saai. Zijn er dan helemaal geen nadelen aan natuursteen? Misschien dan het feit dat natuursteen vatbaar is voor vlekken en krassen. Maar daar valt gelukkig iets aan te doen. Want de speciale LIQUID ARMOUR® coating, geeft natuursteen de ultieme bescherming tegen krassen, vlekken, etsingen, bacteriën en verkleuringen.

Hoe kun je natuursteen beschermen?

Natuursteen is altijd een aanwinst voor je interieur. Het is prachtig als aanrechtblad, op een kookeiland, wastafel en vele andere plekken in huis. Natuursteen wordt nooit saai, alleen… het is kwetsbaar voor vlekken, krassen en viezigheid die in het materiaal trekken. Gelukkig kun je dit prachtige materiaal beschermen met de juiste coating. Own the Floor raadt daarom LIQUID ARMOUR® coating aan. Dit is de beste coating op de markt en is in Nederland alleen bij ons verkrijgbaar.

Waarom LIQUID ARMOUR® coating?

LIQUID ARMOUR® coating is dé manier om natuursteen langdurig te beschermen tegen vlekken en krassen. Deze coating is antibacterieel, waardoor je het natuursteen voorziet van een hygiënische toplaag en je hem minder vaak schoon hoeft te maken. Doordat de coating slechts 0,001 mm dik gaat er niets van de natuursteen uitstraling verloren, maar is je natuursteen wel goed beschermd. Hiermee maak je het natuursteen zo goed als onderhoudsvrij. En kun je zorgeloos van je natuursteen genieten.

Beter dan andere coatings

Wat LIQUID ARMOUR® coating onderscheidt van andere natuursteen coatings en beschermmiddelen, is de veel betere bescherming en het langdurige resultaat. De voordelen op een rij zijn:

  • Ook bescherming tegen zure vloeistoffen en verkleuringen
  • Levenslange garantie, mits goed onderhouden
  • Dankzij langdurig resultaat ook goedkoper
  • Niet iedere 6 maanden hoeven bijlakken
  • Zo goed als onderhoudsvrij

Gratis demonstratie? Bel voor een afspraak.

Wil je alles weten over natuursteen en hardsteen beschermen? Of over onze LIQUID ARMOUR® coating? Neem dan contact op voor een vrijblijvende en gratis demonstratie bij jouw op locatie.

Je kunt ons bellen of mailen via 071 532 6618 of info@ownthefloor.nl. Maar je kunt ook een bericht voor ons achterlaten via het contactformulier.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden