Polijst pads

3M Polijstmachine pads

Ben je op zoek naar hoogwaardige polijst pads om je vloer mee te polijsten? Dan ben je bij Own The Floor aan het juiste adres! Met de 3M polijstmachine pads van Own The Floor kun jij de vloer van jouw pand weer laten stralen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze hoogwaardige polijst pads of voor gedegen advies op maat, of neem een kijkje in de webshop voor ons uitgebreide assortiment.

Hoogwaardige polijst pads van 3M

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij specialist op het gebied van vloeronderhoud. Wij blijven continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied, omdat wij onze klanten altijd de beste producten willen bieden. Daarom verkopen wij met trots de polijst pads van het merk 3M. Dit zijn hoogwaardige polijstmachine pads waarmee je je vloer kunt polijsten en afwerken. Het was in eerste instantie lastig om deze hoogwaardige producten aan te komen, maar omdat we inmiddels dealer van het merk 3M zijn geworden, kunnen we de polijst pads nu gelukkig constant aanbieden via onze webshop.

Schuurpads

Bestel snel en eenvoudig polijst pads online

Zo gebruik je de polijst pads van Own The Floor

Schuurpads

De polijst pads die u kunt bestellen via onze webshop zijn zowel nat als droog te gebruiken op onder andere terrazzo, natuursteen, beton en marmer. Je gebruikt de polijstmachine pads in een boenmachine op lage toeren (150 tot 180 RPM). Wil je je vloer volledig aanpakken? Doe dit dan op de volgende manier:

  • Verwijder eerst de krassen van je vloer met de rode diamant pad
  • Gebruik vervolgens de blauwe diamant pad om de vloer te schuren
  • Werk de vloer vervolgens af door deze te polijsten met de paarse polijst pad

Bestel je polijst pads bij Own The Floor

Wil je graag meer weten over de hoogwaardige 3M polijst pads, of wil je advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. Via het contactformulier hier op de site kun je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. Je kunt ook mailen naar: info@ownthefloor.nl of bellen naar: 071-532 6618. Voor hoogwaardige polijst pads kun je terecht in de webshop van Own The Floor!

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden