Professionele schoonmaakproducten bestellen

Professionele schoonmaakproducten bestellen bij Own The Floor

Iedereen kan schoonmaken. Maar met de juiste schoonmaakproducten maak je het jezelf toch een stuk makkelijker. Zo kun je zonder al te veel moeite jouw bedrijf of instelling schoonmaken en schoon houden. Bij Own The Floor kun je eenvoudig en snel professionele schoonmaakproducten bestellen. En dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We vertellen je graag meer over ons ruime assortiment en waarom wij de beste keuze zijn om professionele schoonmaakproducten bij te bestellen.

Het belang van een schoon bedrijf

Een schoon bedrijf is belangrijker dan je misschien denkt. Werknemers functioneren bijvoorbeeld beter in een schone en prettige werkomgeving. Maar dat niet alleen, je maakt ook een betere indruk op klanten als jouw bedrijf of instelling er schoon uit ziet. Het is dus zeker een aanrader om in professionele schoonmaakproducten te investeren.

Ruim assortiment

Je kunt bij ons diverse professionele schoonmaakproducten bestellen. Van schoonmaakproducten voor vloeren tot onderhoudsproducten voor de keuken. Alle producten die wij aanbieden, zijn de beste die er op de markt zijn. Met minder dan het beste nemen wij namelijk geen genoegen. In onze webshop vind je producten onder andere voor:

 • De traditionele schoonmaak, zoals schoonmaakmiddelen, microvezeldoeken en sponzen
 • Diverse soorten anti-slip tapes
 • Vloerbewerking, zoals strippen, reinigen, polijsten, renoveren en schuren
 • Entree voorzieningen en matten, zoals droogloopmatten voor binnen en buiten en diverse accessoires

Waarom kiezen voor Own The Floor?

Omdat wij een professionele organisatie zijn met ruime kennis en ervaring op het gebied van schoonmaak, weten wij als de beste welke schoonmaakproducten nodig zijn om jouw bedrijf of instelling er goed uit te laten zien. Door bij ons professionele schoonmaakproducten te bestellen, ben je verzekerd van echte topkwaliteit. Je kunt bijvoorbeeld bij ons schoonmaakmateriaal van Scotch-Brite kopen. Dit kan bij weinig andere webshops. En er zijn nog een aantal redenen om voor ons te kiezen als je professionele schoonmaakproducten wilt bestellen, zoals:

 • Deskundig advies op maat
 • Passie voor ons vak
 • Open en transparante communicatie
 • Officieel dealer van het topmerk 3M

Vragen over professionele schoonmaakproducten bestellen?

Heb je nog vragen over professionele schoonmaakproducten bestellen? Of wil je meer over onze producten weten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 071 532 6618, stuur een email naar info@ownthefloor.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. En uiteraard koop je jouw schoonmaakmiddelen in de webshop van Own The Floor.

  Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

  * Verplichte velden