Schoonloopmat op maat laten maken

Een schoonloopmat op maat laten maken

Wanneer u voor de entree van uw bedrijf, restaurant of woning een degelijke mat plaatst, voorkomt u dat de vloer van het pand vies wordt. Dagelijks nemen mensen zand, modder en ander vuiligheid onder de schoenen mee. U kunt dit voorkomen door een schoonloopmat op maat te laten maken. Bij Own The Floor kunt u kiezen uit diverse matten. Ga voor een mat die het beste bij uw pand past.

De vele voordelen van schoonloopmatten

U kunt bij Own The Floor diverse hoogwaardige schoonloopmatten in verschillende soorten en maten bestellen. Onze matten worden vaak ingezet voor de deuren van schoonmaakbedrijven, vve’s, tankstations, winkelcentra, scholen en nog veel meer. Deze mat mag niet missen. Naast dat een schoonloopmat vuiligheid tegenhoudt, zorgt de mat er ook voor dat mensen bij koud weer niet voor de ingang uitglijden. Zo houdt u uw pand schoon en veilig! U kunt deze matten in verschillende afmetingen krijgen, zo past er altijd wel een mat voor uw entree.

Stevige matten, uitstekend materiaal

De matten van Own The Floor zijn gemaakt van zeer stevig materiaal, zo stevig dat ze geschikt zijn voor tot wel 2500 passages per dag. Naast dat een schoonloopmat op maat vuil tegenhoudt, houd het ook vocht tegen. Zo voorkomt u een modderpoel in de entree.

Waarom een schoonloopmat op maat laten maken

Zo hebben onze schoonloopmatten diverse voordelen. Voor een goed overzicht hebben wij al onze voordelen voor u op een rij gezet, zodat u ziet hoe handig onze schoonloopmatten op maat zijn:

  • Zeer hoge kwaliteit matten
  • Veilig en betrouwbaar
  • Besparen op onderhoudskosten
  • Persoonlijk contact
  • Advies op maat

Zorgt voor een verzorgde entree en meer!

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen. Een schoonloopmat zorgt voor een verzorgde uitstraling van uw entree. Ook zorgt een schoonloopmat voor de veiligheid van uw bezoekers én van uw werknemers. Dankzij deze mat hoeft u ook minder vaak onderhoud aan uw vloer te laten plegen, simpelweg doordat veel vuil nu buiten blijft.

Meer weten over schoonloopmatten op maat?

Wilt u graag meer weten over de schoonloopmatten op maat? Bij Own The Floor kunt u terecht voor deskundig advies op maat. Ook voor vloeronderhoud komen wij met alle plezier bij u langs om het gebruik van onze producten te laten zien. U kunt ons bereiken door te bellen naar 071-532 6618. Ook kunt u ons bereiken door het contactformulier op de website in te vullen of te mailen naar info@ownthefloor.nl.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden