Schuurpads

Schuurpads kopen bij Own The Floor

Wil jij graag de vloer van jouw pand op de juiste manier onderhouden? Bestel dan de schuurpads via de webshop van Own The Floor. Wij verkopen hoogwaardige schuurpads voor zowel particulieren als bedrijven. Neem snel een kijkje in onze webshop hier op de site!

Hoogwaardige 3M schuurpads

Als specialist op het gebied van vloeronderhoud zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarom zijn wij in staat om onze klanten altijd de beste producten aan te bieden om hun vloer mee te onderhouden. Wij verkopen enkel hoogwaardige schuurpads van topmerken. Zo verkopen wij onder andere schuurpads van het merk 3M. Het was in eerste instantie lastig om deze hoogwaardige producten te bemachtigen, maar omdat we inmiddels dealer van dit merk zijn geworden, kunnen we de schuurpads van 3M nu aan onze klanten aanbieden. Op deze manier kunnen wij een constante kwaliteit aan schuurpads verkopen via onze webshop.

Schuurpads

Bestel snel en eenvoudig schuurpads online

Schuurpads voor verschillende doeleinden

Wanneer je het assortiment aan schuurpads bekijkt via onze webshop, dan zie je dat wij de schuurpads van 3M in verschillende kleuren aanbieden. Iedere kleur is geschikt voor andere doeleinden. De rode schuurpads kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het dagelijks onderhoud van je vloer. De rode schuurpad werkt namelijk licht schurend, waardoor je er heel gemakkelijk lichte vervuiling, slijtageplekken of zwarte strepen mee kunt verwijderen van je vloer. De schuurpads van 3M werken reinigend bij nat gebruik en zijn polijstend bij droog gebruik. Ook zijn de rode schuurpads toe te passen als opnameschijf voor diamantschijven.

Waarom je je schuurpads bestelt bij Own The Floor

Schuurpads

Vele tevreden klanten gingen je voor bij het bestellen van hun schuurpads via onze webshop. Graag vertellen we je wat meer over de voordelen van schuurpads bij Own The Floor:

  • Bij Own The Floor kun je altijd terecht voor deskundig advies op maat
  • In onze webshop vind je enkel producten van de hoogste kwaliteit
  • Wij hebben nog echt passie voor ons vak
  • Wij hanteren open en transparante communicatie

Wanneer je hoogwaardige schuurpads wilt bestellen bij een betrouwbaar bedrijf dan ga je dus naar de webshop van Own The Floor.

Neem voor meer informatie contact op met Own The Floor

Wil je graag nog meer informatie ontvangen over de schuurpads van 3M, of wil je advies op maat van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op. Via het contactformulier hier op de site kun je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten. Je kunt ook mailen naar: info@ownthefloor.nl of bellen naar: 071-532 6618. Schuurpads van de hoogste kwaliteit koop je natuurlijk bij Own The Floor!

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden