Tips om jouw bedrijf schoon te houden

3 tips voor een schoon bedrijf

Merk je dat jouw bedrijfspand snel vies wordt? Afwas dat in de keuken blijft liggen, afval dat niet wordt weggegooid of vieze vloeren doordat er elke dag zoveel mensen overheen lopen? Dan wordt het tijd dat je jouw bedrijf schoon gaat maken. En misschien nog wel belangrijker, dat je jouw bedrijf voortaan ook schoon houdt. Want een schoon bedrijfspand zorgt voor een professionele uitstraling. Als alles schoon is krijgen bezoekers een betere indruk van jouw bedrijf. En natuurlijk is het voor jou en voor jouw werknemers ook prettig om te kunnen werken in een schone werkomgeving. Maar hoe houd je jouw bedrijf schoon? Own The Floor geeft je tips!

Maak schoon met professionele schoonmaakproducten

Net als woningen, moeten bedrijfspanden regelmatig schoongemaakt worden. Alleen dan blijven ze er goed uitzien. Voor het beste resultaat gebruik je professionele schoonmaakproducten tijdens de schoonmaak. Dit zijn namelijk producten van echte topkwaliteit. Daarmee krijg jij jouw bedrijf zeker schoon!

Zorg voor schoonloopmatten

Het grootste deel van het vuil in jouw bedrijf wordt naar binnen gelopen. Dat komt doordat jij, jouw werknemers of jouw klanten vieze schoenen hebben en met deze vieze schoenen jouw bedrijf betreden. Gelukkig kun je dit heel eenvoudig tegen gaan, namelijk met schoonloopmatten. Schoonloopmatten zorgen ervoor dat vuil buiten de deur blijft. Zo bereik je eenvoudig de representatieve uitstraling die je wenst.

Pak de vloer eens goed aan

Natuurlijk is een vuile vloer niet te voorkomen. Door intensief gebruik wordt een vloer vies, krijgt en vloer een doffere kleur of raakt een vloer beschadigd. Ook hier kun je wat tegen doen. Er zijn namelijk verschillende producten op de markt waarmee je vele vloersoorten kunt behandelen en onderhouden. Heb je bijvoorbeeld een natuurstenen vloer in jouw bedrijfspand liggen? Dan kun je het natuursteen polijsten om de glans ervan terug te krijgen. Soms is alleen het natuursteen reinigen ook al voldoende. We adviseren je hier graag over. Wij hebben passie voor ons vak en communiceren altijd open en transparant. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies op maat!

Meer weten? Neem contact op

Met deze tips zorg jij ervoor dat jouw bedrijf schoon blijft! Heb je vragen? Of wil je graag meer informatie of schoonmaaktips? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 071-532 6618, stuur ons een mail via info@ownthefloor.nl of vul ons contactformulier in.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden