Vloerpads

Vloerpads kopen doe je bij Own The Floor

Ben je op zoek naar vloerpads van hoge kwaliteit voor vloeronderhoud? Dan ben je bij Own The Floor aan het juiste adres! Via onze webshop verkopen wij onze hoogwaardige vloerpads aan zowel particulieren als bedrijven. Bij ons vind je altijd de producten die je nodig hebt om jouw vloer op de juiste manier te onderhouden.

Hoogwaardige vloerpads bestellen

Voor onze klanten zijn wij altijd op zoek naar de beste producten voor vloeronderhoud. Zo verkopen wij via onze webshop onder andere de vloerpads van het merk 3M. Dit zijn zeer hoogwaardige producten, maar ze bleken moeilijk verkrijgbaar. Daarom hebben wij besloten om zelf dealer te worden van het merk 3M, op deze manier kunnen wij iedereen een constante kwaliteit aanbieden.

Vloerpads

Bestel snel en eenvoudig vloerpads online

Vloerpads van 3M

De vloerpads van 3M zijn via onze webshop in verschillende kleuren te bestellen. Iedere kleur is ontwikkeld voor andere doeleinden. De rode pads zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor dagelijks onderhoud. Deze vloerpad is licht schurend, waardoor je er gemakkelijk lichte vervuiling, slijtageplekken of zwarte strepen mee kunt verwijderen. De vloerpads werken reinigend bij nat gebruik en polijstend bij droog gebruik. Ook zijn deze pads perfect te gebruiken als opnameschijf voor de 3M Trizact Diamantschijven.

Bestellen via de webshop van Own The Floor

vloerpads bestellen

Er zijn een aantal redenen waarom onze klanten er steeds weer voor kiezen om hun vloerpads via onze webshop te bestellen. Deze redenen zetten wij graag voor je op een rij:

  • Bij Own The Floor kun je rekenen op deskundig advies op maat
  • Wij verkopen enkel producten van de hoogste kwaliteit
  • Wij hebben nog echt passie voor ons vak
  • Wij hanteren open en transparante communicatie

Voor hoogwaardige vloerpads ga je dus naar de webshop van Own The Floor!

Contact met Own The Floor

Wil je graag meer informatie over onze hoogwaardige vloerpads, of wil je graag advies over onze producten? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Own The Floor! Via het contactformulier hier op de site kun je gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, je krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. Je kunt ook mailen naar: info@ownthefloor.nl of bellen naar: 071-532 6618. Vloerpads bestellen dat doe je via de webshop van Own The Floor!

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden