De voordelen van een beschermende ceramische coating

Speciale beschermende ceramische coating voor natuursteen

Heb jij een vloer van natuursteen in jouw woning? Bijvoorbeeld van marmer of hardsteen? Dan ben je hier vast heel blij mee. Een natuurstenen vloer is namelijk prachtig. En een echte aanwinst voor iedere woning. Mits je de vloer mooi houdt. Dat is bij een natuursteen vloer nog wel eens lastig. Je ziet namelijk al snel vlekken in een natuurstenen vloer. Marmer en hardsteen zijn bijvoorbeeld erg gevoelig. Om te voorkomen dat jouw natuurstenen vloer vies wordt, kunt je de vloer beschermen met een ceramische coating. Deze beschermende ceramische coating zorgt ervoor dat het natuursteen in topconditie blijft. Own The Floor vertelt je graag meer over de voordelen van het aanbrengen van een beschermende ceramische coating op natuursteen. Lees dus snel verder.

Natuursteen beschermen

Natuurlijk wil je niet dat er vlekken op jouw natuurstenen vloer komen. Helaas is dit bijna niet te voorkomen. Door intensief gebruik zijn vlekken onvermijdelijk. Maar er is wel een manier waarop je het natuursteen tegen vlekken kunt beschermen. Namelijk door een beschermende ceramische coating aan te laten brengen. Een beschermende ceramische coating biedt niet alleen bescherming tegen vlekken, maar ook tegen krassen en het inbijten van zuur.

Geschikt voor vrijwel alle natuurstenen oppervlakken

Het mooie van de beschermende caramische coating is dat deze te gebruiken is voor vrijwel alle natuurstenen oppervlakken van graniet, marmer en klaksteen. Dus het maakt niet uit of u uw natuurstenen aanrechtblad, kookeiland, wastafel, tafel of iets anders wilt beschermen. Ook is de beschermende ceramische coating zowel voor gezoete oppervlakken als voor gepolijste oppervlakken geschikt.

Minder vaak schoonmaken

Door een beschermende ceramische coating aan te brengen, blijft jouw natuursteen langer mooi. Je zult minder hoeven schoon te maken. Dat komt doordat de coating voor een hygiƫnische toplaag zorgt. Bovendien voorkomt de coating bacteriegroei op het oppervlak.

Nog meer voordelen

Een beschermende ceramische coating biedt dus veel voordelen voor natuursteen. Zo heb je nooit meer doffe plekken in natuursteen, een optimale bescherming tegen krassen, voorkom je bacteriegroei op het oppervlak en maak je natuursteen ongevoelig voor zuur. Maar de coating heeft nog een aantal voordelen, namelijk:

  • Levenslange beschermgarantie
  • Gepatenteerde technologie
  • Beter dan alle andere afdichtingsmiddelen
  • Besparen op dure onderhoudskosten
  • Accentueert het natuursteen

Ga naar Own The Floor voor een beschermende ceramische coating

Wilt u een beschermende ceramische coating laten aanbrengen op uw natuursteen? Dan bent u bij Own The Floor aan het juiste adres. Onze specialisten komen graag bij u langs om gratis en vrijblijvend een demonstratie bij u op locatie te verzorgen. Zo ziet u direct wat de uitermate hoge kwaliteit van de beschermende ceramische coating voor graniet, marmer en kalksteen is. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 071-532 6618, stuur ons een bericht via het contactformulier of mail ons via info@ownthefloor.nl.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden