De voordelen van inloopmatten op maat

Inloopmatten zorgen voor veiligheid

Heb je met regelmaat last van een vieze en natte vloer bij de ingang van je pand? Een natte vloer in je bedrijfspand, vooral bij de ingang, is riskant voor zowel je personeel als je klanten en andere bezoekers. Daarom is het in dat geval verstandig om na te denken over een inloopmat voor de entree. Inloopmatten zijn goed voor verschillende aspecten van de uitstraling en de veiligheid van je bedrijf. Al helemaal als je ze op maat laat maken. Lees snel verder voor de voordelen van inloopmatten op maat.

Inloopmatten houden het schoon

De allerbelangrijkste functie van een inloopmat is natuurlijk dat het schoon en droog blijft achter de mat. Hier zijn zelfs speciale schoonloopmatten voor. Deze matten houden een enorme hoeveelheid vuil, zand, steentjes en stof tegen. Want voor zowel je bezoekers als je personeel is het fijn om je in een schone omgeving te bevinden.

Een goede eerste indruk

Met een goede inloopmat wek je als bedrijf ook meteen de indruk dat je bezoekers welkom zijn. Daarnaast maak je dus niet alleen voor de mensen van buitenaf een goede eerste indruk, het zorgt er ook voor dat die goede eerste indruk niet meteen verdwijnt bij binnenkomst. Doordat het vuil goed wegzakt in een inloopmat, is het van buitenaf niet te zien en komt het binnen ook niet op de vloer terecht.

Bescherm je vloer

In- en uitgangen van je bedrijfspand krijgen vaak een boel mensen over de vloer. Hierdoor slijt dit deel van je bedrijfsvloer vaak relatief snel, al helemaal als mensen met vieze schoenen in en uit lopen. Steentjes en zand onder schoenen zijn vaak funest voor verschillende soorten vloeren. Een inloopmat zorgt er dan ook voor dat je vloer langer meegaat en langer netjes en representatief blijft voor je bedrijf.

Schone mat, schone vloer

Hoewel inloopmatten en boel vuil opnemen en tegenhouden, worden natuurlijk ook inloopmatten na een tijdje vies. Je ziet het niet maar veel vuil blijft onzichtbaar achter in de mat waardoor de haartjes van de mat langzaam breken en je inloopmat kaal maken. Het is daarom verstandig om je inloopmat regelmatig te reinigen.

Interesse in een inloopmat? Bel gerust

Own The Floor is jouw partner in bedrijfsveiligheid. Wij helpen je dan ook graag met het maken van één of meerdere inloopmatten op maat voor jouw bedrijfspand. Voor advies of een bestelling bel je vrijblijvend naar 071 532 6618. Of laat een bericht via ons contactformulier of op de mail info@ownthefloor.nl, dan nemen we snel contact met je op.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden