Droogloopmatten zorgen voor schone gebouwen

Een droogloopmat op maat voor een schoon gebouw

Iedere bedrijfspand eigenaar wil graag een mooi schoon gebouw met een frisse uitstraling. Je hebt helemaal geen tijd om jouw pand steeds te stofzuigen of te dweilen. Gelukkig is daar een oplossing voor: je kunt een droogloopmat op maat kopen! Via Own The Floor heb je een prachtige droogloopmat die helemaal past bij het interieur van jouw pand. In dit blog vertelt Own The Floor je meer over deze handige droogloopmatten op maat.

Hoogwaardige droogloopmatten

Bij Own The Floor kun je terecht voor hoogwaardige droogloopmatten van het merk 3M. Voor ons hele assortiment kun je altijd kijken op onze website. Wij helpen je graag en geven je professioneel advies op maat. Dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom onze droogloopmatten

Ben je benieuwd waarom je voor onze stijlvolle droogloopmatten moet kiezen? Om het je makkelijker te maken, hebben wij alle voordelen van Own The Floor voor je op een rij gezet:

  • Adviezen op maat
  • Persoonlijk contact
  • Besparen op onderhoudskosten
  • Veilig en betrouwbaar
  • Zeer hoge kwaliteit

Vloer beschermen met droogloopmat

Droogloopmatten komen veel voor, je ziet ze bijvoorbeeld in schoonmaakbedrijven, vve’s, beheerders, tankstations, scholen, winkelcentra, theaters en nog veel meer. In de winter of herfst is het bijna onmogelijk om blaadjes of vuil buiten de deur te houden. Gelukkig zorgen de droogloopmatten van Own The Floor ervoor dat het meeste vuil op de matten achterblijft. Ook zorgen de matten ervoor dat vocht onder de schoenen snel wordt opgezogen. Zo voorkom je een modderplas in de hal.

Voorkom beschadigingen met droogloopmat

De droogloopmatten van het merk 3M houden veel viezigheid tegen. Zo zien de vloeren van jouw pand er niet alleen mooi uit, maar zijn ze ook nog eens veiliger en gemakkelijker in onderhoud. Ook hoef je geen zorgen te maken dat jouw mooie vloer beschadigd, dankzij de matten zal vuil amper de kans hebben om krassen te maken. Een droogloopmat op maat kopen doe je bij Own The Floor, maar je kunt ook bij ons terecht voor gedegen advies over de perfecte droogloopmat voor jouw situatie.

Meer weten over droogloopmat op maat kopen?

Wil je graag meer weten over een droogloopmat op maat kopen? Maak dan een afspraak met Own The Floor voor advies op maat. Wij zijn jouw ervaren expert met groot vakmanschap en een passie voor vloeren. Wij vinden het belangrijk dat jouw bedrijfspand er keurig uitziet met onze mooie droogloopmatten. Neem voor meer advies contact met ons op door te bellen naar 071 532 6618, stuur een email naar info@ownthefloor.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden