Vloeren polijsten met de beste polijst pads

Polijst pads kopen

Heb je een vloer van terrazzo, natuursteen, beton of marmer? En is deze toe aan een opknapbeurt? In de loop der tijd trekt er vuil in je mooie vloer en ontstaan er krassen door het gebruik. Dit doet behoorlijk afbreuk aan je eens zo stralende vloer. De oplossing? Polijsten! Bij Own The Floor kun je hoogwaardige polijst pads kopen van kwaliteitsmerk 3M. Hiermee schuur je de vloer licht op, waardoor krassen verdwijnen en je vloer weer straalt alsof hij net gelegd is.

Wat polijsten voor je vloer doet

Het polijsten van een vloer is een specialistische behandeltechniek, waarmee je een vloer (weer) kunt laten glanzen. Hier wordt een boenmachine voor gebruikt, met speciale polijst pads. Deze machine maakt roterende bewegingen en houdt de druk overal gelijk. Hierdoor wordt er overal even hard geschuurd, wat het mooiste resultaat oplevert.

Polijsten wordt vaak gebruikt in de laatste stap van het leggen van een vloer om hem helemaal spic en span op te leveren. Maar ook om een bestaande vloer weer te laten stralen. Het is een techniek, waarmee oppervlakkige krassen en doffe plekken verdwijnen. Er wordt begonnen met een iets ruwere polijst pad, waarna er steeds fijnere polijst pads worden toegepast. Zo wordt het oppervlak van de vloer steeds gladder en gaat hij glanzen.

Welke polijst pads moet ik hebben?

Wij hebben een passie voor vloeren en beschikken over een grote productkennis. Twijfel je over de juiste stappen om je vloer weer te laten stralen? Vraag ons gerust om advies. Wij weten precies welke polijst pads je kopen moet om je vloer weer te laten stralen.

3M polijst pads kopen bij Own The Floor

In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om vloeren perfect te onderhouden. Hier hebben we de beste producten voor je verzameld. Nu we officieel dealer van het topmerk 3M zijn geworden, kun je sinds kort ook 3M polijst pads kopen. Dit zijn hoogwaardige polijst pads, waarmee je een vloer kunt afwerken of polijsten.

Stappenplan vloer polijsten

3M polijst pads zijn zowel nat als droog te gebruiken, op onder andere terrazzo, natuursteen, beton en marmer. De boenmachine stel je in op een laag toerental (150 tot 180 RPM).

  1. Gebruik de rode diamant pad om de krassen te verwijderen
  2. Stap twee is de vloer schuren met de blauwe diamant pad
  3. Werk de vloer hierna af door hem met de paarse pad te polijsten

Meer weten over polijst pads?

Wil je voordat je besluit om 3M polijst pads te kopen eerst advies op maat ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, onze experts staan je graag te woord. Bel ons dan op 071-532 6618 of stuur ons een bericht via het contactformulier of de mail: info@ownthefloor.nl

    Vraag de brochure aan door onderstaande gegevens in te vullen

    * Verplichte velden